25/9/09

PRIMER DIA AL SEMINARI

La primera classe de seminari va anar molt bé per conèixer millor als companys d’aquest petit grup, i a la Loles, que encara no la coneixíem. Penso que aquestes hores seran útils per perdre la vergonya, i sobretot per millorar la nostra expressió en públic.

A més, també són sessions on podrem trobar solucions als nostres dubtes, realitzar treballs sobre els mòduls en global o fins i tot, podem proposar debats sobre alguns temes d’interès. Finalment dir que, espero que aprofitem aquestes classes, però que també ens ho puguem passar molt bé.

20/9/09

VIDEO INTERACTIVITAT

Edu3.cat




Què podem destacar d'aquest vídeo?
- La forma de mostrar o captar una informació determinada, i la seva evolució.
- Ted Nelson, va donar lloc als termes HIPERTEXT (nou model d'informació relacionada) i HIPERMÈDIA (text,sons,imatges i animació)on els elements es relacionen entre si mitjançant els enllaços.
- Evolució de la comunicació interactiva (ratolí, cd-rom, videojocs, internet...).

19/9/09

PRESENTACIÓ DEL BLOC

Benvinguts al meu bloc, suposo que amb aquest mòdul coneixerem una mica més totes les noves tecnologies que hi ha al nostre abast, per poder portar-les a la pràctica amb els nens. Gràcies als blocs podrem compartir molta informació i experiències entre nosaltres, però també amb altres persones. Així doncs, intentarem estar en contacte contínuament per aprendre junts.