29/10/09

DESCRIPCIÓ COMPANYA

El dimecres 28/10 a classe de comunicació, vam exposar les descripcions dels companys. Va haver-hi gran varietat de recursos; làmines, vídeos o jocs, encara que la majoria eren Power Point.
He de dir que varia molt la presentació exposada a classe amb les transicions i animacions, i sobretot amb la música ambiental que vaig posar.
Per aquesta raó, us demanaria que abans de posar la presentació, inicieu la cançó que adjunto, per tal que sigui una mica més real.
Per veure la descripció que van fer sobre mi, podeu entrar al bloc de Raquel Fernández





Aquest resultat no hauria estat el mateix si no haguéssim fet a TIC unes classes dedicades a presentacions. Des de sempre, la majoria estàvem acostumats a posar en un power lletra o les idees principals, i no pas imatges.
Les idees que hem de tenir presents per elaborar una presentació són:
- no posar com a text allò que vols dir
- afegir imatges per captar atenció
- posar-hi un fons adequat al contingut
- el número de diapositives que siguin les adients segons el tema a tractar, no perquè tingui moltes a de ser més correcte sinó que potser amb una o dos ja pot estar bé.

A partir d'aquí penso que el resultat canvia bastant i estic orgullosa d'aquest, perquè amb més imatges i poca lletra capta més l'atenció del públic i facilita l'enteniment del contingut.