13/10/09

SEMINARI 06/10 - 8/10

El dia 6 d’octubre, la meva companya Gemma Ibañez i jo havíem d’explicar a la resta de companys/es una notícia actual. La notícia que ens va semblar més impactant i rellevant va ser la següent: La “gorda” y el “llorica” de la classe.

Aquesta notícia la vam trobar en diferents fonts d’informació, la procedent del País que era bastant detallada, en canvi la del Periódico era bastant general i curta. Això ho vam exposar també, perquè s’adonessin que canvia molt l’origen de la informació.

 Al finalitzar, els hi vam proposar dues activitats:
-  Fer una petita representació de la notícia.
-  Fer un debat amb dos grups; un grup defensaria la postura de la mestra il’altre a favor dels alumnes/pares.

En un primer moment estaven d’acord en fer la representació, però al exposar la segona opció van voler realitzar el debat.

Aquest debat va anar molt bé, ja que defensaven amb molta claredat la seva postura, tot i que uns participaven més que altres. Van haver-hi companyes que tenien el paper assignat, com la mestra, una mare i una alumna, llavors a partir d’aquí la resta de companyes defensaven o l’atacaven, partint de la seva postura.

Us mostro aquest bloc on es comenta aquesta notícia, ja que considero que és bastant interessant llegir-ho perquè mostra molts punts dels quals em parlat al seminari. Així podreu reflexionar sobre el tema tractat.