22/11/09

BLOGOSFERA


Resulta molt estrany però és així, tanquem blogosfera! Fa res estàvem creant el bloc i buscant informació per afegir-la... i ara ja podem dir quantes entrades hem aportat.

La meva experiència amb blogosfera ha estat satisfactòria, primer de tot perquè el fet de compartir un bloc amb més gent, t'incita a compartir comentaris i vivències sobre el tema ha tractar, que potser amb el teu bloc personal no acostuma a passar.
A més també m'ha agradat intercanviar opinions des del mateix bloc, per exemple s'ha donat el cas en què els mateixos companys d'aquest treball pensàvem o teníem una visió diferent, és el cas de la notícia sobre l'acomiadament al professor.

Respecte als companys/es, he de dir que no ha hagut cap tipus de problema, ja que he coincidit amb gent molt treballada i responsable. Per tant, això facilita i ajuda a treballar millor i amb comoditat.
Pel que fa a la meva aportació al bloc he realitzat els següents apartats:

Entrades:
      - El netbook

Comentaris:
      - Despiden a un professor por utilizar el blog para dar classe 
      - Les tecnologies ajuden a escriure millor
      - La informació ajuda a les matemàtiques
      - Portàtils a les aules

Altres: Aportació de la foto de grup com a perfil.

Finalment dir que ha estat una experiència nova per a mi, i que m'ha agradat molt. Per tant, és un treball que tornaria a fer, fins i tot millorant la vivència. Però també dir, que si algun dia trobés alguna informació interessant per aportar-la o faré encara que el bloc estigui tancat.