4/11/09

PRÀCTICA GOOGLE DOCS

Avui a la classe de TIC, hem pogut conèixer el Google Docs,  és un servei gratuït que permet crear en línia, compartir i publicar diversos tipus de documents: de text, presentacions, fulls de càlcul i formularis.
Hem hagut de fer tres pràctiques per veure el seu funcionament:
- crear i compartir un document de text.
- crear una presentació, compartir-la i emprar-la com una eina de comunicació.
- crear un full de càlcul i un formulari.

El document de text que hem creat, està basat en la pregunta: ¿Ja sabeu quin concert anireu a escoltar per l'assignatura de música?. La nostra presentació tractava del exàmens, concretament tractant una sèrie de trucs o consells per anar més tranquils. Tot el servei en si m'ha cridat molt l'atenció perquè és una eina molt pràctica, però la pràctica del formulari m'ha agradat bastant. Per aquesta raó, us convido a participar-hi entrant aquí: Formulari 

Aquest servei, l'he ofert a la meva feina, ja que sempre estem intercanviant documents que es van actualitzant a diari i es molt incòmode anar posant les dates per saber quin era el últim que hem fet. Ja us explicaré com ens funciona, encara que trigarem una mica en fer-ho perquè abans voldria explicar-li amb tranquil·litat com funciona.
Animeu-vos, que és molt interessant!