15/11/09

SEMINARI 03/11 - 05/11

El dimarts 3 de novembre vam fer molta feina, primerament la nostra companya Ana Porcar ens va explicar el conte de "El conillet Lolo", un conte molt ben explicat. Feia referència a quan riuen d'un nen per alguna diferència física, en aquest cas el conillet Lolo tenia una orella caiguda i els seus amics reien molt d'ell. Finalment, Lolo va aconseguir que mai més es burlessin d'ell per la seva orella. Em va agradar molt el significat del conte.

Seguidament, la Letícia i la Patricia ens van aportar aquesta notícia: "Gabilondo se plantea ampliar hasta los 18 años la ensenyanza obligatòria", per comentar si estavem a favor o en contra es va crear un debat.

Per últim, la Marta i la Patrícia ens van llegir el seu treball sobre l'entorn sonor. Vam poder observar la gran influència auditiva que tenim al nostre voltant.

Tot això va ser del dia 3, per tant al dijous següent dia 5 vam dedicar la classe a blocs i una estona abans la Loles ens va repartir i explicar la informació sobre la "Setmana Cultural".