16/11/09

EXÀMEN LECTURA VEU ALTA

Dimecres dia 11, vam tenir un exàmen de lectura en veu alta, amb l'Anna Mackay. Asseguts en rotllana facilita molt l'escolta dels companys/es, per tant així ens vam col·locar.
La Raquel, l'Elena i jo, vam llegir una broma de les tres bessones. Que diu així:

Mireia: Bona tarda, som les tres bessones, l'Anna, la Teresa i l'Helena, i us explicarem una de les nostres bromes. Comencem?
Raquel: Un dia l'Anna, que té molta imaginació, va tenir una idea lluminosa, fer una brometa als veïns.
Quan ens la va explicar ens trencàvem de riure. I era ven fàcil de fer... només calia buscar una corda llarga, molt llarga... però on la podem trobar?
Mireia: a la cuina!
Elena: no a la cuina no! al menjador!
Raquel: bona idea Elena, la buscarem al menjador! Vam baixar al segon pis, i vam lligar la corda a una i altra porta, vam trucar algunes vegades els timbres i ens vam amagar.
Mireia: Va ser molt divertit veure els esforços que feien per obrir les portes, però a ells no els va fer gens de gràcia.
Quina pena, nosaltres que volíem animar-los una mica... sempre fan unes cares tan ensopides...
Els pares van dir que les nostres bromes eren lletges i pesades, i ens van castigar a l'habitació.
Però... com som molt trapelles, ens vam escapar per anar a jugar.
Elena:  Som molt trapelles, oi? però no ho som nomès nosaltres, perquè vosaltres també ho sou... Doncs, farem un pacte: Si vosaltres no dieu res, nosaltres tampoc, us sembla bé? Apa, doncs quedem així... Fins aviat...

La lectura en general va anar força bé, a més de passar una estona bastant entretinguda i amena.

Imatge estreta de: http://www.xakia.com/products/2-11847-les-tres-bessones-fem-bromes-merce-company-roser-capdevila.html