28/11/09

SEMINARI 24-11 / 26-11

Quina setmana més extranya... dimarts vam gaudir d'un berenar portat per la tutora, la Loles, a causa del seu casament. A mida que la resta anavem menjant, la Jessica i l'Arnau explicaven la seva notícia: "Los niños ingleses tendrán educación sexual en primaria".

Aquesta actualitat educativa, ens va portar a la nostre adolescencia, explicant algunes de les nostre experiències personals. Es cert que, segons l'educació que ens donaven els nostres pares, podriem ser més liberals o no en temes de sexualitat. Fins i tot, hi ha gent que avui dia té aquest tema com tabú, i d'altres companyes que podiem parlar amb els seus pares amb tota tranquil·litat.

Pel que fa a la notícia, que ens informa que serà a partir dels 5 anys iniciaran l'assignatura d'educació sexual, penso que és una edad molt temprana per ensenyar aquests temes, encara que es treballin aspectes molt bàsics.

¿Què vam fer dijous? Doncs, classe no presencial. Els que estavem ens vam anar al bar per ajuntar tot el power point del treball sobre la setmana cultural.